Pomp
 
 

10000 m.o.h. ble ideen om jazzcoverensemblet POMP unnfanget av jazztrombonist og arrangør Even Kruse Skatrud, som satt på flyet hjem til Oslo.


POMP spiller bandleder Skatruds skreddersydde arrangementer på kjente låter i all verdens stilarter.

Musikken tar utgangspunkt i second-line-groovet fra New Orleans-jazzen, og bak trommene sitter den hardtarbeidende trommeslageren Knut Lothe. For å komplettere dette heftige rytmemaskineriet har Hr Skatrud brakt inn tubaist Daniel Herskedal, som i dette bandet spiller på en nydelig gammel

baggasjebånd- og stuerimmun Sousafon. Når trommene ruller og Sousafonen POMPer, pakker trombonistene i bandet opp bindersene og serverer de lifligste triller og duier á la Teagarden og Dorsey, og legger et flott harmonisk og tradisjonelt underlag som krydres med frekke moderne taktarter og vendinger.


Når alt stemmer og musikken POMPer entrer gulltrompetistene Eckard Baur og Kåre Nymark vårt musikalske podium. De presenterer de kjæreste melodier i velklingende terser, i vendinger og omvendinger du vil knise, le og gråte til.


Even Kruse Skatruds arrangementer gnistrer av overskudd, humor, briljans og lekenhet, og som en av landets mest aktive arrangører er POMP hans musikalske lekegrind.


Line up:

Even Kruse Skatrud - Bandleder

Kristoffer Kompen - Trombone

Eckhard Baur - Trompet

Kåre Nymark jr - Trompet

Daniel Herskedal - Sousafon

Knut Lothe - Trommer

Booking: Even Kruse Skatrud p o s t @ eveneven.no

tlf: 900 84 700

Velkommen
POMP
Pomp
Pomp
Pomp
Pomp
Pomp
Pomp
Sousafonen spiller: «pomp, pomp, pomp, pomp... osv...»